lauantai 5. toukokuuta 2012

Takkulassa tapahtunutta

Tänään oli Teletappien suuri päivä, Lahden aluekisat. Matkaan kohti Takkulan ratsastuskeskusta lähdettiin jo aikaisin aamulla useammalla autolla. Paniikkipuhelut ja -tekstiviestit kuuluivat asiaan. Paikan päällä emme ehtineet kauaa haistella tunnelmia, kun piti jo ryhtyä hiustenlaittoon (mukana ollut poikaystävä kommentoi: "Oli varmaan hyvä haju haistella, hevosenkakkaa"). Kahdeksas nuttura valmistui juuri ja juuri ajoissa.

Molemmat joukkueet tekivät jännityksestä huolimatta oikein hyvät suoritukset. Pikkuvirheet eivät menoa haitanneet, ja vapaaohjelmat pysyivät melkein ajassakin. Sisäänjuoksukuviot aiheuttivat suurta päänvaivaa, mutta onnistuivat kuitenkin areenalla erittäin hyvin.

Myös hevosemme Jet oli ensimmäisissä vikellyskisoissaan. Jännitys oli mitä ilmeisimmin suurta myös sen pääkopassa, sen verran vaihtelevaa oli meno areenalla. Jet suoriutui kuitenkin omasta osuudestaan, kun Julia vähän avusti taluttamalla.

Black-juokkue, eli Julianna, Ida Maria, Essi ja Sanna, sijoittui neljänneksi C-joukkueluokassa. Red-tiimi ylsi yllättäen jopa hopeasijalle - punaisen joukkueen tyttöjen ilmeet palkintojenjaossa olivat näkemisen arvoiset! Palkintojenjako ja pisteet olivat kyllä minullekin jännitysmomentti, koska olin suunnitellut molemmat vapaaohjelmat, ja yrittänyt parhaani mukaan tehdä niistä hienot ja keskenään tasavahvat.

Nyt voin vain huokaista helpotuksesta ja hymyillä ylpeänä, niin hienosti kaikki meni. Iso kiitos vikeltäjille ja taustajoukoille :)!

1 kommentti:

  1. Tosi mukavaa, kun olitte peräti kahden joukkueen voimin Lahdessa :D Kiinnitimme ihaillen huomiota viimeisteltyihin liikkeisiin ja varman näköiseen esiintymiseen...ei ollut monessakaan kohdassa havaittavissa, että kaikki olivat ekakertalaisia :)! Hienoa työtä tytöt, heppa, juoksuttaja ja valmentja!!!!

    VastaaPoista