maanantai 23. huhtikuuta 2012

Superia superia

Countdown Takkulan kisoihin: 12 yötä jäljellä! Koska vikellyksessä, ja varsinkaan joukkuevikellyksessä, mikään ei koskaan tapahdu viime tingassa, laitoimme tänään pukujen hankinnan vireille. Jos seura suo meille hiukan rahoitusta ja aikataulu antaa periksi,  TRS Rediksi ja TRS Blackiksi ristityt käyntijoukkueemme esiintyvät Takkulassa punaisissa ja mustissa puvuissa - Tampereen Ratsastusseuran väreissä.

Puvut eivät ole ainoa viilaamista vaativat tekijä, vaan myös ohjelmissa on vielä tekemistä. Kaikki tytöt eivät päässeet viikonlopun treeneihin paikalle, joten varsinkaan toinen joukkue ei ole päässyt treenaamaan ohjelmaansa hevosella kokonaisena. Molempien joukkueiden tytöt ovat kuitenkin kunnostautuneet rohkeudessa ja tsemppaamisessa, ja se jos mikä lämmittää valmentajan sydäntä. Ja aiheuttaa ehkä vähän riehakkaita tuuletuksia valmentajan suunnalta. Ja riemunkiljuntaa ja halauksia.

Vaikka kahdeksasta vikeltäjättärestä lähtevät desibelit saavat minut toisinaan harkitsemaan hiljaisuuden retriittiä treenien jälkeen, olen ollut äärimmäisen ylpeä ja iloinen tyttöjen kehityksestä. Kyllä nyt kelpaa lähteä kisoihin, vaikka treeniä ei olisikaan niin kauheasti alla. Viimeistään syksyn koitoksissa meillä on sitten pikkuvarpaatkin ojennuksessa. Kilpailuihin lähdetään TRS:n Jetillä. Jet tuppaa pysähtelemään omia aikojaan, eikä mielellään ulota ympyräänsä juoksuttajan syliä kauemmaksi, mutta on silti aika kelpo vikellysheppa.

Peukuttakaa, että saadaan vielä muutamat hyvät treenit alle ennen Takkulaa!

Intopinkein terveisin

Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti